ETUSIVU  |  WWW.FINNAIR.COM  |  WWW.FINNAIR.FI
    

TYÖPAIKKA MAAILMAN HUIPULLA

Haluamme olla kansainvälinen voittajajoukkue, joka varmistaa
Finnairin menestyksekkään tulevaisuuden. Finnair on työpaikka
maailman huipulla. Menestystekijämme - laadukas, raikas ja luova - ohjaavat toimintaamme. Suhtaudumme ennakkoluulottomasti tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Meillä on töissä hauskaa. Me välitämme toisistamme, me autamme toisiamme ja me kunnioitamme toisiamme.

Finnair Rekrytointipalvelut

Ilmoitamme kaikki avoimet työpaikat ja kurssihaut Internet-sivuillamme kohdassa AVOIMET TYÖPAIKAT hakujen ollessa ajankohtaisia. Haku kaikkiin tehtäviin tapahtuu täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme, johon on mahdollista liittää hakemus ja/tai ansioluettelo sähköisessä muodossa. Sivuille voi jättää myös avoimen hakemuksen. Näin tietosi ovat käytössämme, jos meillä jatkossa avautuu tehtävä, johon osaamisesi saattaisi mahdollisesti sopia. Emme ikävä kyllä voi käsitellä postitse tai sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Valintaperusteina rekrytoinnissa korostuvat ammatillisen osaamisen ja sopivan peruskoulutuksen ohella yksilölliset ominaisuudet kuten aloitteellisuus, kehitys- ja yhteistyökykyisyys sekä motivoituneisuus tehtävään. Soveltuvuustestejä käytetään tapauskohtaisesti rekrytointiprosessin yhteydessä.

Finnair haluaa olla työntekijöilleen paras työnantaja ja tarjota mahdollisuuksia siirtyä uusiin tehtäviin yhtiön sisällä.

TESTAA TIETOSI JA TUTUSTU FINNAIRIIN PELAAMALLA FINNAIR TIETOVISAA!


AIHEESEEN LIITTYVÄÄ: